voluntariat sant boi
 

SER VOLUNTARI

 

Quan parlem de voluntariat ens referim no només a una acció voluntària, sinó a compromís social, quelcom més profund. Pensem en el voluntariat com una manera de compartir amb els altres, participar i estar connectat amb la comunitat, un mitjà per transformar la realitat que ens envolta.

Per aquest motiu, les entitats i organismes de Sant Boi apostem clarament pel voluntariat. Creiem que el compromís gratuït i desinteressat de les persones voluntàries implicades amb les organitzacions garanteix, al costat de la participació de professionals experimentats, la qualitat i efectivitat de les accions que estem desenvolupant a favor de la societat.

 

FER VOLUNTARIAT A SANT BOI

 

    • Primer de tot, pensa què és el que et motiva a fer voluntariat i quina dedicació i compromís pots establir en funció de la teva situació personal.

 

    • Navega per aquest web i consulta les oportunitats de voluntariat que hi ha a la Xarxa de Voluntariat. T’animem a dedicar una estona a mirar bé la informació de les oportunitats: les funcions i el perfil del voluntariat, l’horari de l’activitat, l’entitat o organisme que l’ ofereix , etc.

 

    • Si trobes una oportunitat que encaixa amb els teus interessos i amb el teu perfil, posa’t en contacte amb l’entitat o organisme responsable (trobaràs la informació de contacte al final de cada oportunitat) i acorda una entrevista per informar-te’n.

 

  • Si després de l’entrevista els vostres interessos coincideixen t’hi podràs vincular com a persona voluntària i t’endinsaràs en la meravellosa i gratificant aventura del voluntariat.

 

RECURSOS